Haberler

Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Sayin Prof. Dr. Mehmet Emin ÖZAFŞAR Hocamızın 10 yıl olan görev süresinin dolmasından dolayı yaptığı açıklama

  • 20.05.2017

 Kıymetli hemşehrimiz büyüğümüz Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Sayin Prof. Dr. Mehmet Emin ÖZAFŞAR Hocamızın kanuni olarak 10 yıl olan görev süresinin dolmasından dolayı yaptigi açıklamayı hemşehrilerimizle paylaşıyoruz. Sayin Hocamıza görevinde bugüne kadar yapmış oldugu tarafsız ve adaletli çalışmalarından dolayı teşekkürlerimizi sunarız.

"Büyük bir onurla 10 yıldır yürüttüğüm diyanet işleri başkan yardımcılığı görevim resmen tamamlanmış bulunmaktadır. Bu süreçte var gücümle Diyanet İşleri Başkanlığımıza, milletime ve devletime hizmet etmeye çalıştım.
Görevim boyunca, başta Saygıdeğer Başkanımız olmak üzere birlikte çalıştığımız bütün Başkanlarımıza, merkez teşkilatımızdaki yakın çalışma arkadaşlarıma, İl ve ve ilçe müftülerimize, ataşe ve müşavirlerimize, yurt içi ve yurt dışında teşkilatımızın her düzeydeki çalışanlarına teşekkür ediyorum. Ayrıca hizmet süremiz boyunca bizden himaye ve desteklerini esirgemeyen başta sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere, Başbakan'larımıza, ilgili bakanlarımıza ve bütün yetkililere en kalbi şükranlarımı arz etmeyi yerine getirilmesi gereken bir vazife addediyorum.
Hizmet için bir statüye gerek yoktur. Dinimize, Diyanetimize, Milletimize ve bütün insanlığa hizmet etmeyi hayatım boyunca değişmez bir ilke olarak benimsediğinden, bundan sonra da bu yönde var gücümle Çalışmaya devam edeceğimin yakınlarım ve dostlarım tarafından bilinmesini isterim.
Görev süremin tamamlanmasının, yaşanan malum süreçle ve menhus yapıyla ilişkilendirilmesi asla kabul edilemez. Bu ve benzeri konulardaki kararlı yaklaşımım, düşünce, tutum ve tavrım camiamız tarafından yakinen bilmektedir.
Bu vesileyle, yakın ilgi ve hissiyatını paylaşma nezaketinde bulunan herkese teşekkürlerimi arz ediyorum. Bütün teşkilat mensubu arkadaşlarımdan helallik diliyorum, ben de hakkımı helal ediyorum".
20. 05.2017
Prof. Dr. M. Emin ÖZAFŞAR
  • Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Sayin Prof. Dr. Mehmet Emin ÖZAFŞAR Hocamızın 10 yıl olan görev süresinin dolmasından dolayı yaptığı açıklama
  • Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Sayin Prof. Dr. Mehmet Emin ÖZAFŞAR Hocamızın 10 yıl olan görev süresinin dolmasından dolayı yaptığı açıklama