Haberler

Gerede Köyler arası dostluk ve kardeşlik Futbol Turnuvası (2019). Sonuçları WEB Adresimizden takip edebilirsiniz...

  • 04.07.2019
  • fatma

www.geredeliler.com ve turnuva2019.geredeliler.com

adreslerine tıklayarak tüm sonuçlara ve bilgilere ulaşabilirsiniz. (Mirsoft Bilişim)
                Gerede Köyler arası dostluk ve kardeşlik Futbol Turnuvası (2019) 15 Temmuz Anısına Ankara-Altındağ Karapürçek Köyü Spor tesislerinde başladı. Temmuz ayı süresince Pazartesi-Salı ve Perşembe-Cuma Akşam ilk maç saat 19:00 da başlayıp her saat başı 2 maç olacaktır. (Esentepe ve Mayha sahalarında) son maç 23:00- 24:00 da bitecektir.
adresinden Turnuvanın tüm detaylarına ulaşabilirsiniz. Takımlar, Fikstür, Puan durumu, oyuncular, gol kralı, maç sonuç detaylarını takip edebilirsiniz.
                Turnuva bilgi sistemi Mirsoft Bilişim tarafından özel yazılmıştır. Maç sonuçlarına ve detaylarına anında ulaşabileceksiniz.
                Turnuva maçları yüksek kalitede kameraya çekilmekte olup maçlardan bir kaç gün sonra YouTube kanalımızdan izlenebilecektir. Turnuva süresince 216 maç yapılacak olup, takımların yaptıkları maçlarındaki CD ortamında takım temsilcilerine teslim edeceğiz.
                Facebook ve instagram adreslerinden maç sonuç, takımların ve organizasyondan görüntülere ulaşabileceksiniz.
                Turnuvaya 40 köy katılmakta olup 720 civarında oyuncu sisteme kayıtlıdır. Kurallarımız konusunda tüm takımlar ve oyuncular bilgilendirilmiştir. Hemşerilerimize turnuva hakkında sık sık sms atarak bilgi aktarımı yapmaktayız.
                Temmuz Pazartesi 3.000, 2 Temmuz Salı günü 4.000 civarında izleyicinin geldiği tahmin edilmektedir. Bu ilgiden dolayı tüm izleyenlere teşekkür ederiz. Keyifli ve kaliteli maç keyfi yaşattıkları için takımlara ve oyuncularımıza teşekkür ederiz
                Sosyal proje kapsamasında Karapürçek Köyü Spor Tesisleri konusunda destek olan Altındağ Belediye Başkanı sayın Doç. Dr. Asım BALCI’ya teşekkür ederiz.
                                                                                               Geredeliler Derneği Yönetim Kurulu adına 
                                                                                               Başkan CAFER ALAGÖZ
  • Gerede Köyler arası dostluk ve kardeşlik Futbol Turnuvası (2019). Sonuçları WEB Adresimizden takip edebilirsiniz...